úterý 17. června 2008

Aktuální informace výsledků přijímaček

V neděli byla hranice přijetí 29 bodů, v pondělí večer už 30 bodů. V úterý je poslední den přijímaček, takže se hranice pravděpodobně ještě posune. Tak si zkontrolujte výsledky :-)

9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

a kdy teda budou výsledky na internetu definitivní?

Martin Marek řekl(a)...

Definitivni uz visi na fakulte hranice je 30 bodu jak pro verejnou spravu tak pro pravo.

Anonymní řekl(a)...

Takže ta hranice může nepomoci vyvrátit tezi, že přijímačky jsou rok od roku těžší. Loni byla hranice 28 bodů... Nebo jsou uchazeči letos chytřejší... Mluvil jsem s jedním kamarádem, co studuje v Brně. Říkal, že u nich je to síla, přijímačky přes Scio, dostala se tam spousta lidí, co mají studijní předpoklady, ale bohužel pro naprosto jiný obor, než je právo. Jsou z toho nešťastní hlavně pedagogové, protože tak dementní ročník tam dlouho neměli...

Martin Marek řekl(a)...

No podle mě to tu tezi spíše potvrzuje. Hranice kolem 30 bodů je z mého pohledu již mezník, pod který už jít nejspíš nejde. Neumím si dost dobře představit, že by hranice byla třeba 15 bodů z 90 :-) Ono pokud zkusíte všude napsat 1 nebo jiné číslo u 50 otázek tak takových 10 - 15 bodů prostě chytíte. Podle mě, to už ale není příliš o přijímacím řízení, ale o loterii. Nevybíráte správné odpovědi, ale spíš si tipujete a snažíte si při vašem tipu pomoci přečtením otázky :-)

Můj kamarád, který již má za sebou 4 roky studia na FPR v Plzni se letos potřetí po sobě snažil na školu vrátit. Ale opět neudělal přijímačky a to přes to, že ho právu již nějaký čas živilo a živí.

Anonymní řekl(a)...

Nemyslím si, že to, že někdo práva studoval, ho kvalifikuje k tomu, aby uspěl u přijímacích zkoušek. Znám spoustu případů právníků, kteří by se na školu dnes nedostali. Sama jsem dělala i scio testy, ale byla to taky dost velká loterie, která neměla s měřením obecných studijních předpokladů nic společného.

Martin Marek řekl(a)...

Souhlasím s vámi :-) Jen mi to přijde trochu zvláštní, pokud je cílem vyprodukovat "nejlepší právníky" a přitom skrze přijímačky již současní velmi dobří právníci neprojdou.

Martin Marek řekl(a)...

Ještě jsem to zde nikde neřekl, ale vulgární a urážlivé a jiné obdobné komentáře smažu. Tak jako s komentářem co tu byl před chvílí.

Anonymní řekl(a)...

No nevim jak ostatni, kazdopadne limit o bod byl pro me tento rok nedostacujici... a odvolani? Ehm... spousta trapnych kecu o tom jak rozhodnuti bylo vydano spravne a moje argumentace absolutne nevyslysena plus prilohy titul z jine skoly, certifikat o jazyku, potvrzeni namereneho iq, reference ze zamestnani :) chce nekdo vic?

Martin Marek řekl(a)...

No abyste uspěl s odvoláním, musel by jste napsat nějakej mimořádnej důvod, nebo právně dokonalej. Jinak bohužel "no way"...

 
PageRank ukazatel optimalizace PageRank.cz