neděle 9. prosince 2007

FPR opět nejde web. Bude to někdy právnická fakulta v Plzni řešit?

Trávím pěknou pracovní neděli v Nečtinech nad operačními plány na rok 2008. Celý den plánování a zítra další. Je sice neděle, ale jindy se pracovní tým naší organizace nemohl sejít. Zítra večer, až přijedu z operačních plánů, mě čeká schůzka sdružení Help-me, které pomáhá plzeňským vozíčkářům. V úterý mě čeká zápočet z TNH 2 a ve středu z ČD 2. Ve středu hned po zápočtu jedu na seminář "Diskrimnace příslušníků romské menšiny v ČR?" do Brna, kde budu až do pátku. Pěkně nabitý týden. Dnes jsme končili v osm večer a začínali jsme ráno v 10. Mám toho dost jen co je pravda. Zítra je start v 8:30 a konec v 15:30. Přemýšlím, že se nestihnu naučit na první termíny zápočtů a říkám si, že půjdu až na druhé termíny. Měly by být ještě před Vánoci, takže budu mít dost času na přípravu na lednové státní zkoušky. Na stránkách právnické fakulty byly vypsány termíny zápočtů, tak šup hned tam, abych si přeorganizoval diář. No jo, ale stránky FPR opět nejdou! Po kolikáté už? (pro skeptiky podotýkám, že stránky ZČU fungují)

Jak mám zjistit termíny zápočtů, které visí na stránkách katedry právních dějin a katedry ekonomie, když stránky nefungují? Řeší to někdo? Proč tak často stránky nefungují? O výpadcích stránek FPR jsem zde psal před necelým měsícem. Je vidět nic se nezměnilo. Co s tím fakulta udělá?

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den, čekal jsem to :-) Tak jsem si nechal zpracovat podrobnou analýzu dostupnosti fakultních stránek za rok 2007. Chyba na "našem vysílači" byla tento rok 3x (plánovaný upgrade v červenci, pak ten víkend v listopadu a včera). V listopadu to bylo způsobeno vypadnutím dodávky proudu do servrovny, včera opět zasáhla vyšší moc. Za nedostupnost stránek se omlouvám a za celý tým, který na opravě pracoval celou noc věřím, že i příští rok bude k výpadkům docházet co nejméně.

Martin Marek řekl(a)...

Holt mám smůlu že ze 3 výpadků trefím hned 2. Děkuji za informace o výpadcích, hned bych Váš komentář dal do rubriky proč jít na práva na FPR :-)

Fenna Thijs řekl(a)...

Hallo allerseits, ich habe Kommentare von Personen gesehen, die bereits einen Kredit von (Nelson Wealth Loan Company) erhalten haben, und dann habe ich mich entschlossen, nach ihren Empfehlungen zu fragen, die ich auf meinem persönlichen Bankkonto für insgesamt 20.000 € bestätigt habe. Ich habe vor Stunden angefragt. Dies sind wirklich großartige Neuigkeiten und raten jedem, der ein echtes Darlehen benötigt, um sich per E-Mail zu bewerben (nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com). Ich bin froh, dass ich den Kredit bekommen kann, den ich beantragt habe. Bitte teile deine Hilfe mit Freunden.

 
PageRank ukazatel optimalizace PageRank.cz